INTRODUCTIE

GRAFMONUMENTEN

STEENSOORTEN

STEENHOUWERIJ

MAAK UW KEUZE


Droomt u van de perfecte badkamer, keuken of voorgevel uit natuursteen? Dan helpen wij u graag verder in het maken van uw keuze en de uitwerking van het product.

hjl

WIJ BEHANDELEN VERSCHILLENDE SOORTEN STEEN


Met vele jaren ervaring is Vercauteren & Zoon een bedrijf dat uitblinkt in natuursteen. Of het nu gaat om gevel- en wandbekleding, vloeren, trappen, keuken- en tafelbladen, dorpels en vensterbanken, schouwen en brievenbussen, gedenkstenen, grafmonumenten en andere kerkhofartikelen, wij zijn van alle markten thuis. Onze professionele medewerkers bewerken handmatig en machinaal verschillende types natuursteen.


U hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten natuursteen: marmer, graniet, arduin en witte of blauwe hardsteen


 

 De kleur, structuur en het karakter van deze authentieke natuurproducten bieden een tijdloze schoonheid. U kunt verder kiezen voor een smaakvolle afwerking van het oppervlak, waardoor de steen ruw, mat of glanzend wordt, of bijvoorbeeld diverse steensoorten combineren. Natuursteen kan tegen een stootje, is zeer gemakkelijk te onderhouden en biedt een bijzonder lange levensduur.


Steenhouwerij Vercauteren & Zoon geeft u graag advies over de toepassingen of het onderhoud van natuursteen. Wij bieden u natuursteen van topkwaliteit, zodat uw keuze niet alleen de juiste is, maar u ook waar voor uw geld biedt.

 

OPENINGSUREN

  • Di, Do, Vr (10:00 - 18:00)
  • Za (10:00 - 16:00)
  • Feestdagen gesloten

SNEL CONTACT

vercauteren-zoon@telenet.be

+ 32 3 651 55 51

VERCAUTEREN

& ZOON

+ 32 3 651 55 51