HOUWEN VAN STEEN


De kunst van het houwen in natuursteen bestaat al duizenden jaren. Sinds het begin van de beschaving wordt steen bewerkt voor het bouwen van huizen, monumenten en beeldhouwwerken in vele verschillende culturen.

INTRODUCTIE

GRAFMONUMENTEN

STEENSOORTEN

STEENHOUWERIJ

EEN NATUURSTEENBEDRIJF MET DE NODIGE KENNIS


Wij zijn een natuursteenbedrijf met de nodige kennis van zaken, zodat wij iedere wens op het gebied van natuursteen voor u op maat kunnen realiseren. Daarbij verliezen we het aloude vakmanschap niet uit het oog en laten we elke dag opnieuw zien dat twintig jaar ervaring een groot verschil kan maken.


In ons atelier houwen we schoonheid uit ruwe steen. We zetten daarvoor geschoolde en vakbekwame medewerkers en machines en technieken in om uw wensen perfect vorm te geven. We combineren daarbij de artisticiteit van het ambacht met kwalitatief hoogwaardige natuursteen uit de beste steengroeven. Zo bent u er zeker van dat uw investering de komende drie generaties in perfecte staat blijft.


U kunt bij Steenhouwerij Vercauteren & Zoon terecht voor de verkoop van natuursteen, maar ook het leggen of plaatsen en het onderhoud ervan. Er zijn allerlei toepassingen mogelijk, in badkamers, voor keuken- en tafelbladen, dorpels en vensterbanken, vloeren, trappen, schouwen en brievenbussen, gevel- en wandbekleding en natuurlijk ook voor gedenkstenen en grafmonumenten.

OPENINGSUREN

  • Di, Do, Vr (10:00 - 18:00)
  • Za (10:00 - 16:00)
  • Feestdagen gesloten

SNEL CONTACT

vercauteren-zoon@telenet.be

+ 32 3 651 55 51

VERCAUTEREN

& ZOON

+ 32 3 651 55 51