INTRODUCTIE

GRAFMONUMENTEN

STEENSOORTEN

STEENHOUWERIJ

GEDENK UW NAVERWANT


Het overlijden maakt een einde aan een leven, niet aan een relatie. Toch zal men moeten proberen het verlies een plekje te geven in het hart. Daarom kan het belangrijk zijn een duurzaam aandenken te vormen.

SCHOONHEID IN GEDENKSTENEN


De zekerheid van ambachtelijke service en kwaliteit Steenhouwerij Vercauteren & Zoon is al vier generaties een betrouwbaar adres voor het ontwerp, de realisatie en de verkoop van gedenkstenen, grafzerken en andere kerkhofartikelen. Wij weten dat de keuze van een gedenksteen geen gewoon werk is. Daarom helpen wij u met deskundige raad om uw wensen of ontwerp om te zetten in een stijlvol en duurzaam grafmonument. Zodat u, als het gedenkteken eenmaal af is, een vertrouwde plek hebt om naar toe te komen.


Er zijn de laatste tijd veel nieuwe vormgevingstechnieken en materiaalsoorten bijgekomen.

Maar dat verandert niets aan onze liefde voor het ambacht van steenhouwer en onze aandacht voor kwaliteit en afwerking. Bij de realisatie van een grafmonument informeren wij u uitvoerig over bijvoorbeeld bepaalde voorschriften wat betreft afmetingen of steensoorten, de duurzaamheid van de gekozen natuursteen, en de aard, indeling en plaatsing van belettering en illustraties.


Onze ervaring en persoonlijke zorg zijn uw garantie voor een uiterst degelijke aflevering en plaatsing van de grafsteen. En als er na een tijd toch iets aan mankeert, lossen wij het probleem op een correcte manier op.

OPENINGSUREN

  • Di, Do, Vr (10:00 - 18:00)
  • Za (10:00 - 16:00)
  • Feestdagen gesloten

SNEL CONTACT

vercauteren-zoon@telenet.be

+ 32 3 651 55 51

VERCAUTEREN

& ZOON

+ 32 3 651 55 51